Steeds meer mensen krijgen te maken met huidproblemen, zoals een droge huid, geïrriteerde huid, rosacea of eczeem. Corneotherapie is gericht op het herstel van de opperhuid welke ook wel gezien wordt als de huidbarrière. Wanneer de huidbarrière is verstoord, is deze niet langer beschermd tegen invloeden van buitenaf en vervuiling. De opperhuid verliest haar vermogen om te beschermen en te verdedigen. Voor de toepassing van Corneotherapie is het essentieel om allergene en huidverouderende ingrediënten te vermijden in huidverzorgingsproducten. In plaats daarvan worden pure en zuivere ingrediënten gebruikt waarmee een product op maat kan worden samengesteld.

Met Corneotherapie gaan we dus de huid herstellen en weer in balans brengen zodat uw huid weer gezond en mooi wordt. Corneotherapie is ook geschikt als u geen huidprobleem hebt, maar wel uw huid mooi en in balans wilt houden en vroegtijdige huidveroudering wilt voorkomen.

Dermaviduals DMS Technologie

Dermaviduals is gebaseerd op DMS (Derma Membrane Structure) technologie. Dermaviduals DMS crèmes hebben dezelfde samenstelling en structuur als de huid, zodat deze de huidbarrière op de meest natuurlijke wijze kan herstellen.

Dermaviduals Custom Made

Net als onze vingerafdruk, is onze huid uniek en persoonlijk. Elke huid heeft haar specifieke behoeften. Door het unieke custom made concept van Dermaviduals is iedere behandeling steeds opnieuw maatwerk en kan een product op maat worden samengesteld.


CORNEOTHERAPIE BEHANDELING

Uitgebreide gezichtsbehandeling, volledig op maat gemaakt.

Bijvoorbeeld gericht op;

  • Wellness
  • Anti-aging
  • Herstellen van de huid
  • Intensief reinigen van de huid

€ 55,00


CORNEOTHERAPIE BEHANDELING INTENSIEF

Intensieve gezichtsbehandeling, volledig op maat gemaakt en gericht op huidverbetering en resultaat. Bij deze behandeling wordt gewerkt met speciale technieken (bindweefselmassage of apparatuur) om je huid een flinke boost te geven.

€ 65,00