Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de conditie van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Door middel van stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huid een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen krijgt. De aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd en de stevigheid van de huid neemt toe.

NATURAL FACE LIFTING

Door de combinatie van intense massagetechnieken op bindweefsel, spierweefsel en botweefsel wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en wordt de productie van collageen en elastine vezels geactiveerd. De huid wordt steviger, frisser en rimpels vervagen.

€ 65,00


COLLAGEN BOOSTER

Collagen Booster is een krachtige bindweefselmassage die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine vezels versterken. Een anti-wrinkle treatment met onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

€ 55,00


TONE BOOSTER

Tone Booster is een intensieve massage die gericht is op versteviging van de gelaatscontouren. Het is geen bindweefselmassage, maar een techniek die zich richt op het spierweefsel. Dit geeft een liftend effect.

€ 55,00


Alle behandelingen zijn perfect met elkaar te combineren voor een optimaal resultaat. Voor een langduriger resultaat wordt een kuur geadviseerd. Prijs van een kuur in overleg, afhankelijk van de duur en samenstelling van de kuur.