Is jouw huid voorbereid op de zon?

De roos staat symbool voor de overgang van de lente naar de zomer. De zonnestralen nemen langzaam in kracht toe. De ontluikende rozen verspreiden een zachte, zomerse geur. De zomer is in aantocht… Is jouw huid er klaar voor?

Bereid de huid voor op de zon!

Als de zon in kracht toeneemt, komt de huid meer tevoorschijn. Meer UV-straling kan sneller een vochtarme huid veroorzaken. Zorg ervoor dat je huidconditie optimaal is. Speciaal voor deze periode van ontluikende rozen en de aankomende zomer heb ik de rozenbehandeling samengesteld.

Deze rozenbehandeling is zacht, voedt de huid en werkt regenererend. Door de combinatie van Serum Rose én Serum Triple Rosa Mosqueta geef je de huid een goede voorbereiding op de zomer. Daarnaast is het Biomasker een fantastische basis voor het beschermen van de huid én helpt deze om de huid na het zonnen te herstellen.

Rozenbehandeling

  • Verzachtende reiniging met rozenolie
  • Warme aromatische kompressen
  • Epileren wenkbrauwen
  • Milde rozenpeeling
  • Rozenolie serums
  • Ontspannende Shiatsu drukpuntmassage*
  • Intensief voedend en herstellend Biomasker boordevol vitamines
  • Afsluiting met rozenhydrolaat en rozenhuidolie

Prijs: € 55,00 Deze maand € 50,00

*NIEUW! 

De gespecialiseerde cosmetische Shiatsu massagetechniek, ook wel faceliftmassage genoemd, bestaat uit drukpuntrotaties in combinatie met liftende meridiaan massagepatronen op plekken in gezicht en hals waar rimpels kunnen ontstaan. De faceliftmassage wordt ondersteund met etherische oliën uit de aromatherapie.

Met deze zeer ontspannende massage wordt de huidconditie versterkt. De huid wordt weer soepel doordat we de collageen- en elastinevezels als het ware ontwarren. De elasticiteit van de huid wordt groter en de gezichtsspieren ontspannen.

Tip: De behandeling kan uitgebreid worden met een rozen pop-up masker in combinatie met het LED therapie masker. Deze combinatie verbetert de hydratatie van de huid, verzacht fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidtint, bereidt de huid voor op of herstelt schade na UV-blootstelling.

Terug