Een goede zonnecrème een must is als het gaat om rimpelbestrijding. De straling van de zon leidt tot hyperpigmentatie, vlekjes, afbraak van collageen en in het ergste geval: melanoom. Smeren dus!

Mádara SPF-producten beschermen op basis van minerale zonnefilters tegen UVA- en UVB-straling en licht afkomstig van computer- en andere schermen. Ze bevatten GEEN chemische UV-filters, schadelijke conserveringsmiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen. Ze brengen gemakkelijk aan en laten geen witte waas achter. Goed voor je huid en lief voor de zeeën en oceanen.

Beach BB Shimmering Sunscreen SPF 15:

Mineralen van natuurlijke oorsprong glinsteren in de zonnestralen, verhullen imperfecties en geven de huid een egale look met extra glow.

Weightless Sun Milk SPF 20:

Licht en effectief. Deze pure, minerale melk met biologisch aloë vera sap en frambozenzaadolie is makkelijk aan te brengen en trekt direct in.

Sun Cream SPF 30:

Deze facial sunscreen met plantenstamcellen biedt een minerale UV-bescherming zonder nano-deeltjes die versmelt met de eigen teint en daardoor onzichtbaar is.

Sun Cream SPF 30:

Deze rijke bodycream beschermt gezicht en lichaam tegen de gevaren van UV-stralen. Stamcellen van de Noordelijke dragoncell leveren een krachtige antioxidant bescherming.

City CC SPF 15:

Deze must-have cream met diep hydraterend hyaluronzuur egaliseert de huidskleur, maskeert onvolkomenheden en beschermt tegen UVA-en UVB-straling.

Terug