oneffenheden

Plekjes weg in een handomdraai!

De SpotAway is het ideale hulpmiddel om effectief fibromen, spinnaevi en bloedblaasjes te verwijderen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Door middel van electrocoagulatie (hoogfrequente wisselstroom) ontstaat een warmteontwikkeling die razendsnel het weefsel stukje voor stukje coaguleert. Fibromen verschrompelen direct en laten een klein korstje achter. Dit zal echter binnen enkele dagen genezen zijn. Ook bloedblaasjes kunnen netjes verwijderd worden doordat het bloedvat wordt “dichtgeschroeid”. Doordat er zeer plaatselijk kan worden behandeld wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

Verwijderen van Couperose

Couperose zijn kleine, rode vaatjes die vaak voorkomen in het gezicht. De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch zijn verwijd. Met het diathermie-apparaat is couperose makkelijk te verwijderen. Met een heel fijn naaldje prikken we het vaatje aan waardoor het rode adertje gaat stollen. U voelt alleen een klein prikje en de behandeling is volkomen veilig.

Na de behandeling kan de huid enige tijd rood zijn en er kunnen ook kleine korstjes ontstaan, echter na enkele dagen zullen deze verdwijnen.

Bij lichte couperose is vaak 1 behandeling van ± 15 minuten al genoeg. Bij zwaardere aanleg zijn meerdere behandelingen nodig.

€ 25,00