Huidveroudering

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treedt er een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en worden de elastinevezels afgebroken waardoor de huid haar elasticiteit verliest.

Natuurlijke huidverjonging

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan een bijzondere behandeling geven worden met de dermashaper. Door de behandeling met de dermashaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbare huidverbetering. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt de DermaShaper?

De dermashaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen. Deze trillingen geven in de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt. Door deze geluidstrillingen te combineren met elektrotherapie, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en krijgt de huid een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel.

De dermashaper is ook aan te bevelen voor het afvoeren van vocht onder de ogen en het kalmeren en herstellen van de gevoelige en couperose huid.

€ 70,00