Huidverbetering

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de conditie van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Door middel van stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huid een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen krijgt. De aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd en de stevigheid van de huid neemt toe.

Natural Face Lifting

Door de combinatie van intense massagetechnieken op bindweefsel, spierweefsel en botweefsel wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en wordt de productie van collageen en elastine vezels geactiveerd. De huid wordt steviger, frisser en rimpels vervagen.

€ 65,00

COLLAGEN BOOSTER

Collagen Booster is een krachtige bindweefselmassage die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine vezels versterken. Een anti-wrinkle treatment met onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

€ 55,00

TONE BOOSTER

Tone Booster is een intensieve massage die gericht is op versteviging van de gelaatscontouren. Het is geen bindweefselmassage, maar een techniek die zich richt op het spierweefsel. Dit geeft een liftend effect.

€ 55,00

Alle behandelingen zijn perfect met elkaar te combineren voor een optimaal resultaat. Voor een langduriger resultaat wordt een kuur geadviseerd. Prijs van een kuur in overleg, afhankelijk van de duur en samenstelling van de kuur.

Het LED therapie masker bevat 495 LED-lampjes  en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

Blauw licht – 415nm

Het blauwe licht werkt het minst diep in de huid. Deze golflengte wordt gebruikt voor het behandelen van acne. Puistjes en roodheden zullen verminderen en huidontstekingen kunnen bestreden of voorkomen worden.

Rood licht – 630nm

Rood licht werkt dieper in de huid en heeft daardoor een huidverbeterende werking. Dit licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt.

Infrarood licht – 830nm

Deze golflengte zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd.

LED-lichttherapie werkt snel zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd en kan het hele jaar door gebruikt worden. In combinatie met andere huidverbeterende behandelingen zorgt het voor nog mooiere en snellere resultaten.

LED therapie incl. reiniging en serum € 30,00

Met microdermabrasie wordt de huid zacht gepolijst met behulp van diamanten opzetstukjes. De bovenste huidlaag wordt verwijderd en tegelijkertijd worden vuildeeltjes en dode huidcellen opgezogen. Deze intensieve peeling geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag en het vacuüm van het microdermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering waarbij de doorbloeding verbetert en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Ook is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen. Door middel van ultrasound worden de werkstoffen dieper in de huid gebracht, waardoor deze meer effect hebben.

Indicaties:

 • Een vale, slecht doorbloede huid
 • Een droge of ruwe huid
 • Een verouderde huid
 • Fijne rimpeltjes
 • Zonschade
 • Acne en littekens
 • Verstopte poriën

Resultaten:

 • Maakt de huid zachter en gladder
 • Verfijnt de huidstructuur
 • Vermindert oneffenheden
 • Verbetert de doorbloeding
 • Verfrist en verjongt de huid
 • Verbetert het opnamevermogen van de huid

€ 60,00

Wat is een Bio Peel en hoe werkt het?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid worden aangebracht. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Wat gebeurt er na de Bio Peel?

Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Wat kan men bereiken met de Bio Peel?

– Fijnere poriënstructuur
– Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
– Verhelderen van hyperpigmentatie
– Verbeteren van het acne-huidbeeld
– Kalmeren van een onrustige huid
– Intens opfrissen van een doffe, vale huid

€ 60,00

Hoogfrequente stroom is de verzamelnaam voor elektrische wisselstromen van hoge frequentie. Via een glazen buis wordt stroom overgebracht naar het gezicht, dit zorgt voor activering van de huid. De hoogfrequente energie stimuleert de doorbloeding, verbetert de stofwisseling en de aanmaak van collageen. Dit geeft een verstevigend en huidverjongend effect.
Na een enkele behandeling ziet de huid er al mooier en frisser uit, maar voor optimaal resultaat is een kuur noodzakelijk.

Kuur van zes behandelingen, één behandeling per week:
Gezicht: € 180,00
Gezicht inclusief hals: € 225,00

Onderhoudsbehandeling:
Gezicht: € 35,00
Gezicht inclusief hals: € 42.50

Met microneedling wordt er een huidproces op gang gebracht die te maken heeft met regeneratie en heling. De microneedlingpen bevat microfijne naaldjes die kleine perforatiekanaaltjes in de huid maken. Hierdoor kunnen de speciale actieve werkstoffen dieper in de huid worden afgegeven. Daarnaast wordt de huid gestimuleerd om extra collageen aan te maken.

Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt, maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

Om tot een goed resultaat te komen zijn meerdere behandelingen nodig. Ook is het belangrijk om met de juiste producten thuis de huid te ondersteunen, aangezien het proces van herstructurering van de huid nog geruime tijd na de behandeling doorgaat. De producten bevatten natuurlijke werkstoffen en vitaminen en zijn de “brandstoffen” voor de huid om de geactiveerde processen optimaal te ondersteunen. Zonder de juiste “brandstoffen” zal het resultaat van de behandeling altijd minder optimaal zijn.

Microneedling behandeling

 • Reiniging
 • Enzympeeling
 • Meso gels met vitaminecomplex
 • Behandeling met de microneedlingpen
 • Verkoelend masker
 • Calendula Oil Elixer

€ 65,00

Huidveroudering

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar. Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treedt er een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en worden de elastinevezels afgebroken waardoor de huid haar elasticiteit verliest.

Natuurlijke huidverjonging

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan een bijzondere behandeling geven worden met de dermashaper. Door de behandeling met de dermashaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat

Al na één behandeling met de dermashaper heeft u een zichtbare huidverbetering. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

Hoe werkt de dermashaper?

De dermashaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen. Deze trillingen geven in de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt. Door deze geluidstrillingen te combineren met elektrotherapie, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en krijgt de huid een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel.

De dermashaper is ook aan te bevelen voor het afvoeren van vocht onder de ogen en het kalmeren en herstellen van de gevoelige en couperose huid.

€ 65,00

Droom je van een jonger uiterlijk?

Laat je wens in vervulling gaan met WISHpro!

Direct effect – Pijnloos – 100% veilig

WISHpro is een innovatie op het gebied van huidverzorging. Met een korte behandeling van 15 minuten voelt je huid als nieuw. Je ziet direct het effect van deze huidverjongende behandeling.

Hoe werkt huidveroudering?

Vanaf de leeftijd van 25 jaar produceert je huid per jaar 1% minder collageen. Ook de elastine productie vertraagt en dit betekent simpelweg dat je huid tijdens het verouderingsproces 20-80% van zijn dikte en elasticiteit zal verliezen. Dit zie je door de toename van rimpels, fijne lijntjes, verkleuring en irritatie.

Magnetic Infusion Technology (MIT)

WISHpro maakt gebruik van een “state-of-the-art-technology”. Magnetic Infusion Technology is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. WISHpro laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elastine-en collageenproductie, levert belangrijke voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de huidhydratatie.

Voor wie?

WISHpro is geschikt voor elk huidtype en elke behoefte. Deze techniek is aanbevolen voor zowel de probleemhuid, de verstikte huid door vervuiling of roken als voor de rijpe huid waarbij een direct anti-aging effect gewenst is.

Effect van de behandeling 

 • Verhoogde bloedsomloop
 • Voedt de huid
 • Verbetert de lymfatische drainage
 • Verhoogt celvernieuwing
 • Fijne ontspanning door zachte massage
 • Onmiddellijke zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Brengt voedingsstoffen en actieve ingrediënten in de huid
 • Verstevigt gezichtsspieren en maakt de huid soepel en glad
 • Verhoogt de productie van collageen en elastine
 • Egaliseert de huidtoon
 • Verbetert de huid immuniteit
 • Verfijnt poriën
 • Kalmeert de geïrriteerde huid
 • Remt de bacteriegroei (P. Acnes)

WISHpro QuickBoost: een korte behandeling met een reiniging, scrub en de WISHpro behandeling met serumcapsule. (Perfect als kuurbehandeling) € 50,00

WISHpro Anti-aging: een complete behandeling inclusief epileren, reiniging, scrub, bindweefselmassage en de WISHpro behandeling met serumcapsule. € 75,00

WISHpro SuperBoost: een uitgebreide behandeling inclusief epileren, reiniging, WISHpro behandeling met peelingcapsule, bindweefselmassage en de WISHpro behandeling met serumcapsule. € 99,00

Plekjes weg in een handomdraai!

De SpotAway is het ideale hulpmiddel om effectief fibromen, spinnaevi en bloedblaasjes te verwijderen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Door middel van electrocoagulatie (hoogfrequente wisselstroom) ontstaat een warmteontwikkeling die razendsnel het weefsel stukje voor stukje coaguleert. Fibromen verschrompelen direct en laten een klein korstje achter. Dit zal echter binnen enkele dagen genezen zijn. Ook bloedblaasjes kunnen netjes verwijderd worden doordat het bloedvat wordt “dichtgeschroeid”. Doordat er zeer plaatselijk kan worden behandeld wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

Verwijderen van couperose

Couperose zijn kleine, rode vaatjes die vaak voorkomen in het gezicht. De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch zijn verwijd. Met het diathermie-apparaat is couperose makkelijk te verwijderen. Met een heel fijn naaldje prikken we het vaatje aan waardoor het rode adertje gaat stollen. U voelt alleen een klein prikje en de behandeling is volkomen veilig.

Na de behandeling kan de huid enige tijd rood zijn en er kunnen ook kleine korstjes ontstaan, echter na enkele dagen zullen deze verdwijnen.

Bij lichte couperose is vaak 1 behandeling van ± 15 minuten al genoeg. Bij zwaardere aanleg zijn meerdere behandelingen nodig.

€ 25,00